https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 9 noiembrie 2019

O INIMĂ VINDECATĂ,

În viață necazurile și greutățile vin și pleacă. De acest lucru putem fi siguri. O persoană inteligentă nu așteaptă să-i pice norocul de undeva, nu trăiește cu frica greutăților vieții, ci se pregătește să o întâmpine oricând va veni.
Există câteva adevăruri spirituale simple ce ne pot ajuta să facem față greutăților vieții. Se știe prea bine că secretul vieții este să înveți să te iubești și să te respecți pe tine însuți. Dacă poți face acest lucru, poți învăța să-i iubești și să-i respecți și pe cei din jurul tău. Îți poți găsi adevăratele daruri și pasiunea în viață.
Poți trăi o viață plină de creativitate, grație și sens. Suferința este un apel la trezire, te anunță că ai adormit sau că nu mai ești conștient. Suferința te îndeamnă să-ți rearmonizezi viața cu adevărul din interior, iar apoi cu cel din exterior.
Isus ne-a spus că împărăția cerurilor se află în interiorul nostru, iar noi uităm mereu acest lucru.
Căutăm tot timpul iubirea și fericirea mereu în afara noastră, care nu  dă niciodată rezultate. Când se va întâmpla acest lucru, credem că este ceva în neregulă cu noi, că avem defecte. Toată nesiguranța și judecarea de sine  iese la iveală. Suntem duri cu noi înșine, cu cei  din jurul nostru, invinuim și arătăm cu degetul, atacăm și ne apărăm. Atunci când uităm cine suntem, nu putem fi buni și iubitori cu noi înșine și cu ceilalți. Trebuie să ne întoarcem la interiorul nostru. Împărăția se află în interior, nu în exterior. Trebuie să învățăm să găsim iubirea în inimile noastre, abia după aceea o putem scoate în lume. Dar dacă vom încerca să o aducem în lume înainte să fie bine cunoscută în inimile și mințile noastre, vom realiza o mare dezordine.

Privește  lumea din jurul tău și vei vedea dramele sale, cât și dezordinea. Sunt atât de prezente și atât de variate, încât știi că nu pot fi schimbate cu ușurință. Dacă vrei să le schimbi le poți schimba începând din interiorul tău. O minte dezordonată, care judecă, dă naștere unei lumi dezordonate și neîndurătoare. O inimă rănită și închisă dă naștere unei lumi lipsite de iubire de afectivitate.
Aceste lucruri nu pot fi schimbate, sub nici o formă, din exterior. Schimbarea trebuie să vină din interior. Când inima se vindecă, odată cu ea se vindecă și lumea.

Este un fapt esențial, că toți avem viața pe care ne-o dorim.Dacă nu ți-ai dori viața pe care o ai, n-ai avea-o. De îndată ce spui: nu vreau să mai trăiesc așa, vreau o schimbare, începi procesul de transformare, însă trebuie susținut prin fapte. Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a schimba obiceiurile vechi.

Pentru inima iubitoare nu poate exista o lume plină de frică, de necazuri și greutăți. Iubirea schimbă totul, de aceea dă rezultate.
Fă ceea ce ține de tine să faci și vei vedea singur acest lucru, pentru că trăiești și înflorești pentru că respiri. Strălucești pentru că ești conectat la sursa iubirii și a vieții.

sursa foto: internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...