https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 24 mai 2015

PUTEREA TA ESTE MAI MARE DECIT CREZI TU,

Tu esti foarte puternic. Esti infinit mai puternic decit iti imaginezi in momentul de fata.Probabil ca te intrebi: ''Daca sint atit de puternic, cum se face ca nu ma simt deloc astfel?''Raspunsul este simplu: daca nu esti diferit de ceilalti oameni,inseamna ca iti risipesti inutil puterea personala, oferind-o cui nu trebuie. Nu/ti dai seama ca faci acest lucru deoarece este un obicei pe care ti l/ai construit o viata intreaga, la fel ca toti ceilalti oameni. In ce consta aceasta putere pe care o risipesc oamenii?   Este vorba de puterea iubirii. Iubirea este cea mai puternica forta din Univers. Nici o alta energie nu se compara cu ea. Iubirea care iti sta la dispozitie este infinita.  Din pacate, tu nu te folosesti de ea,intru/cit reactionezi automat la ceea ce se intimpla.  Indiferent ce se petrece in viata ta, tu intri in memoria computerului tau mental si evoci o reactie despre care crezi ca te va proteja.
Altfel spus, tu traiesti pe pilot automat,reactionind instinctiv la tot ceea ce se intimpla in viata ta prin ginduri, emotii si gesturi negative,lipsite de iubire,menite-chipurile -sa te protejeze. Majoritatea oamenilor se decid din primii ani ai copilariei sa reactioneze in acest fel lipsit de iubire, pentru a se proteja. Multi dintre ei pastreaza aceste reactii inclusiv dupa ce cresc , intru/cit ele au devenit automate.  Din pacate ei nu realizeaza cit de mult rau isi fac. Astfel de reactii negative si lipsite de iubire nu le rezolva problemele.
Prin astfel de reactii negative,tu renunti la puterea iubirii.Mai exista si alte modalitati de a renunta la puterea personala. In virful listei se afla condamnarea de sine, care echivaleaza cu renuntarea la iubirea de sine.
Studiaza/ti propriul comportament, fa o lista cu modalitatile prin care te critici si te minimalizezi singur atunci cind lucrurile nu decurg asa cum ti/ai dori, sau atunci cind nu te ridici la inaltimea standardelor pe care ti le/ai fixat singur.
Toate gindurile negative pe care ti le adresezi singur nu fac decit sa te secatuiasca de energie, de fericirea pe care o meriti, de puterea ta.
Din cauza lor, ajungi sa te identifici cu ne-iubirea, privindu/te astfel de puterea iubirii.
Dezaprobarea este o alta modalitate principala prin care te lipsesti de aceasta putere.
Dezaprobarea apare atunci cind nu/ti place de cineva, cind detesti o situatie,dar mai ales atunci cind te detesti pe tine insuti.
Este suficient sa ii privesti pe oameni ca sa vezi cit de des se incrunta si cit de dezamagiti arata.
Acest lucru se datoreza faptului ca sint in dezacord cu ei insisi. In realitate,ei se dezaproba singuri, dar noi credem ca dezaprobarea lor ne este adresata.  Motivul care sta la baza acestei confuzii este ca ne dezaprobam singuri, renuntind astfel la puterea noastra personala.
Descatuseaza iubirea din tine, astfel incit sa nu  reiterezi si tu acest fenomen, facindu/i pe ceilalti sa creada ca te incrunti la ei.Acest gen de comportament este unul lipsit de iubire. Nu numai ca ne prabusim singuri in abis, dar ii mai tragem si pe altii dupa noi.
Dezaprobarea demonstreaza ca atitudinea negativa atrage noi si noi efecte negative.
Atuinci cind esti plin de iubire, motivele care te umplu de si mai multa iubire abunda in viata ta.Te bucuri de un succes din ce in ce mai mare si te simti din ce in ce mai fericit. Aceasta atitudine atrage in viatra ta o abundenta din ce in ce mai mare.
O alta modalitate prin care renuntam la puterea noastra personala si prin care  ne minimalizam singuri sint intrebarile pe care ni le punem singuri atunci cind nu stim ceva.
Acestea nu fac decit sa amplifice conflictele noastre interioare, caci mintea noastra nu stie sa raspunda la aceste intrebari. Daca ar fi stiut, nu i le/am mai fi pus.
Asa se explica de ce oamenii sint bolnavi, nefericiti si lipsiti de iubire.Mintea ta nu cunoaste raspunsurile la intrebarile tale. Cum poti fi sigur de acest lucru? Simplu: pentru ca nu le cunosti nici tu.  In acest fel, nu faci decit sa iti irosesti din nou puterea personala.
Aceasta cautare sterila te conduce din ce in ce mai departe de/a lungul spiralei descendente a negativitatii, intru/cit mintea ta te condamna pentru incapacitatea ta de a gasi raspunsul corect. Prin acest mecanism se pierde foarte multa putere personala.
Ceea ce iti doresti tu este sa fii fericit. Daca doresti sa iti pastrezi puterea personala, nu/i mai cere mintii tale raspunsuri pe care nu le cunoaste. Insenineaza/te si nu te mai critica singur, indiferent de motiv.
O alta modalitate prin care renuntam la puterea noastra personala consta in incercarea de a/i face pe altii sa ne iubeasca si prin lucrul acesta pierdem foarte multa putere.Noi ii imploram pe ceilalti sa ne iubeasca, dar ei nu au deloc iubire de oferit. Cel care te impiedica sa vezi acest lucru este egoul tau.
Aceasta incearca sa te mentina in suferinta ta prin risipirea puterii iubirii tale, convingindu/te ca nu vei putea gasi iubirea decit in afara ta.
Mai sint si alte modalitati prin care oamenii renunta singuri la puterea lor  personala: enervarea,frustrarea, minia,scandalizarea, gelozia,invidia, panica, regretele, indoielile. lamentarile,atitudinea defensiva, dramatizarea, asumarea rolului de victima, grijile si teama. Lista ar putea continua, dar cel mai bine este sa iti analizezi singur propriile reactii negative si efectele care le genereaza ele.
Vei constata de fiecare data ca aceste reactii te secatuiesc de puterea ta,adica de iubirea ta.Din cauza lor, te simti lipsit de iubire,si implicit de energie.
Intreaba/te de ficare data: ''In ce fel ma ajuta aceasta reactie negativa? Ma ajuta  ea sa devin mai plin de iubire? Mai pozitiv? Mai puternic? Mai plin de energie? Vei constata imediat ca nu te ajuta cu nimic.In acest fel, iti va fi mai usor sa renunti la ea , pornind de la premisa ca nu face decit sa iti fure puterea iubirii. Acest mecanism este foarte important. Intreaga  ta viata depinde de el.
Calitatea vietii tale depinde de luciditatea si de intelepciunea ta, de capacitatea ta de a intelege ca aceste reactii negative nu numai ca nu te ajuta cu nimic, dar chiar te priveaza de puterea ta personala.
Descopera sursa din care provine iubirea.
Aceasta sursa este sinele tau. Ea exista deja in tine, dar este acoperita sub un strat gros de sentimente negative.
Regaseste/ti  puterea.
Descopera faptul ca intreaga iubire din Univers se afla deja in tine.
Nu o mai cauta in alta parte.
Nu/ti mai risipi inutil aceasta putere, nu mai cauta iubirea in exterior

DIN  DRAG  CU  DRAG  PENTRU  VOI  DRAGI  PRIETENI!.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...