https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 31 mai 2015

ACUMULAREA DE PUTERE

Modalitatea de a acumula iubire si de a/ti  recuperea puterea pierduta este cit se poate de simpla: iubeste/te pe tine insuti. Asta/i tot! Nu trebuie sa faci altceva pentru a/ti recupera intreaga putere la care ai renuntat prin comportamentul tau lipsit de iubire. Iubeste/te pe tine insuti.Recupereaza/ti puterea renuntind la sentimentele de ne-iubire si iubindu/te pe tine insuti.

Intreaga viata este o suma de decizii. Tu esti singurul care are drept de decizie in ceea ce priveste propria ta viata. Tu esti singurul care poate decide daca vei adopta un comportament lipsit de iubire sau daca te-ai saturat de acest mod de viata si daca iti doresti altceva.In cazul din urma, tot ce trebuie sa faci este sa iei decicizia:'' de acum inainte voi fi plin de iubire. Voi  incepe prin a ma iubipe mine insumi.''
Te simti pregatit pentru a/ti recuperea puterea personala? Daca da , adopta urmatoarea mantra: ''Te iubesc.''Repeta zi si noapte aceste cuvinte,caci ele reprezinta modalitatea de a-ti recupera puterea pierduta si de a o amplifica. Aceasta este cheia unei vieti minunate,traite intr-o atitudine pozitiva. Nu-i mai pune intrebari mintii tale legate de recuperarea puterii personale si de iubire.
Daca ii pui astfel de intrebari, mintea te condamna automat si iti spune sa te dezaprobi singur. In ce fel te ajuta aceasta autocritica si aceasta dezaprobare permanenta? Te fac ele mai plin de iubire, mai fericit? Nici vorba! Condamnarea de sine nu aduce niciodata nimic bun, ea nu face  decit sa te raneasca si mai tare.Nu te mai condamna singur si iubeste-te pe tine insuti.Este o simpla decizie, daca ai lua/o, incearca sa mergi mai departe, renuntind din ce in ce mai mult la orice atitudine negativa.
In continuare acorda-ti propria ta aprobare,, daca tot ai luat decizia sa fii pozitiv si sa te iubesti pe tine insuti.
Atunci cind renunti la dezaprobare si iti acorzi propria aprobare, te simti intotdeauna mai bine,, pentru ca te deplasezi intr-o directie pozitiva, in directia iubirii si a redobindirii puterii tale personale.In acest fel, iti poti continua linistit practica renuntarii la dezaprobare si a cultivarii iubirii de sine.
De indata ce te vei familiariza cu acest proces, egoul tau isi va pierde orice putere asupra ta.Cu fiecare dezaprobare la care vei renunta, natura ta plina de iubire va continua sa ti se reveleze din ce in ce mai mult.
Cu cit vei practica mai intensiv renuntarea la autocondamnare si cu cit te vei aproba mai mult, cu atit mai plin de iubire vei deveni si cu atit mai multa putere personala iti vei redobindi.. Cu aceasta ocazie,energia ta personala va deveni din ce in ce mai inalta.
Amplifica-ti puterea iubirii. Nimic nu este mai simplu decit acest lucru. Tot ce trebuie sa faci este sa te iubesti pe tine insuti.
Nu crezi ca a sosit timpul sa preiei controlul asupra destinului tau? La urma urmelor, mintea iti apartine tie, nu tu ei!
Nu crezi ca a sosit timpul sa ii spui egoului tau sa te lase in pace? Iubeste-te in orice imprejurare si in orice context.
Practica aceasta iubire si mai devreme sau mai tirziu vei face o descoperire monumentala: vei constata ca esenta fiintei tale este iubirea cea mai pura. Tu esti iubire, dispui de iubire, ai acces la iubirea infinita a Universului, care este cea mai puternica. Aceasta putere exista deja in interiorul tau, dar este ascunsa sub toate acele sentimente de ne-iubire,de dezaprobare si autocondamnare.
Descopera-te pe tine insuti,iubeste-te pe tine insuti si afla cine esti cu adevarat.
Iubeste-te pe tine insuti si vei descoperi ca esti fericit, sanatos, plin de succes si ca traiesti in abundenta.
Raspunsul pe care l-ai cautat atita vreme este iubirea.Convingete de acest lucru si renunta la sentimentele tale de ne-iubire si amplificat-ti iubirea de sine. Iubeste/te pe tine insuti.

FII   REALIST   DORESTE-TI   IMPOSIBILUL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...