https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 3 mai 2015

IUBESTE/TE PE TINE INSU/TI,

Iubirea este solutia oricarei probleme. Intr/adevar, iubirea este o solutie universala! Cu cit te vei iubi mai mult pe tine insuti, cu atit mai mult ii vei iubi si pe cei din viata ta si cu atit mai multa abundenta vei atrage astfel.
Dimpotriva, cu cit te vei dezaproba mai mult pe tine insuti si pe ceilalti oameni, cu atit mai multa negativitate vei atrage in viata ta. Daca iti doresti cu adevarat sa te iubesti pe tine insuti, sa fii tot timpul sanatos si sa ai parte numai de relatii armonioase, trebuie neaparat sa descoperi de unde vine aprobarea. Aceasta provine din interiorul tau si nu are nimic de/a face cu ceilalti oameni.  Incercarea de a obtine iubirea de la alte persoane este cea mai mare pierdere de timp.
Daca vei cauta iubirea in exteriorul tau, nu o vei gasi niciodata, pentru ca sursa ei este intotdeauna inima ta. Esenta fiintei tale este un ocean de iubire, dar pentru a o descoperi trebuie sa elimini mai intii virusul mental numit dezaprobare.Cautarea iubirii in alta parte echivaleaza cu cautarea necazurilor cu buna stiinta.   M ai devreme sau mai tirziu, ea se va intoarce impotriva ta.
Daca fericirea ta va depinde de o alta persoana, este suficient ca aceasta sa iti traga presul de sub picioare pentru a te simti instantaneu cel mai nefericit om din lume.
Singura fericire durabila este cea care provine din interiorul tau, caci atunci stii foarte bine pe ce te bazezi.  Singurul om care te poate face fericit sau nefericit esti tu insuti. Daca ai inteles acest lucru, iti va fi imposibil sa mai ai vreodata parte de vreo relatie nefericita, caci sursa fericirii nu se afla niciodata in celalalt.  La fel si sursa iubirii. Atunci cind esti plin de iubire, toate problemele dispar ca prin farmec, si asta nu din cauza lumii exterioare, ci pentru ca nu/ti mai pasa de ele. Totul ti se pare perfect exact asa cum este, pentru ca nu mai vezi altceva decit iubirea nesfirsita care emana din tine.
Retine: esenta ta este ''iubirea.''Aceasta este singura realitate. Indiferent daca dispui de tot ce ti/ai dorit vreodata sau te simti mizerabil, tu detii chiar acum secretul care te poate ajuta sa iti completezi viata cu tot ce lipseste din ea. Asa cum spuneam, tu te afli chiar acum in locul si la momentul potrivit. Aceasta este insa jumatate din ecuatie. Cealalta jumatate, care este chiar mai importanta decit prima, consta in a trece la actiune. Lasa regretele in urma ta si treci la fapte.
Daca doresti sa obtii o situatie diferita, fa ceva diferit, ceva ce nu ai mai facut pina acum.
Foarte multi oameni refuza sa actioneze pentru ca egoul lor nu este de acord cu ei. Ei sint controlati in intregime de aceasta.   Cum poti sti daca esti controlat de mintea ta  negativa? Iti lipseste ceva din viata?
Tu ar trebui sa iti indeplinesti toate dorintele si sa te bucuri de o stare de pace interioara. Cea care te impedica sa o faci este mintea ta negativa.  Actioneaza indiferent de ceea ce iti spune mintea, care va incerca cu siguranta sa te impiedice. Te afli in locul si la momentul potrivit. 
Iubirea, succesul, pozitivitatea , sanatatea, abundenta, banii si pacea interioara reprezinta exact aceiasi energie.Daca renuntam la sentimentele asociate cu ne-iubirea, la dezaprobarea noastra, la tot ce ne displace sau detestam, ceea ce ramine in noi este iubirea.
Daca vei invata sa fii plin de iubire, vei deveni automat pozitiv. Daca iti vei cultiva pozitivitatea, vei avea succes. Daca vei avea succes, te vei bucura automat de abundenta, de sanatate si relatii fericite..  Iubirea se cultiva prin renuntarea  la ne-iubire.  Odata cu ea, toate celelalte lucruri pozitive vor intra in viata ta,dintr/un motiv foarte simplu: in esenta, orice lucru pozitiv este sinonim cu iubirea, cel putin din punct de vedere energetic.
Acum intelegi? Mintea ta nu isi doreste sa intelegi, ea vrea sa ramii la fel de nefericit  ca si pina acum, sa nu te bucuri de intreaga fericire pe care o meriti.
A sosit timpul sa ii spui egoului tau sa plece.  Nu mai ai nevoie de un slujitor care nu stie altrceva decit sa spuna nu.  Renunta la sentimentele tale de ne-iubire, fii atent la ceea ce spui, ce gindesti si ce faci.  Supravegheaza/te tot timpul, cultivati luciditatea, nu lasa niciodata garda jos. Ori de cite ori descoperi un gind lipsit de iubire blocheaza/l, cind sesizezi un sentiment lipsit de iubire neutralizeaza/l.  Ori de cite ori te surprinzi actionind fara iubire opreste/te.
Daca te surprinzi gindind, simtind, spunind sau facind ceva negativ, opreste/te imediat.
Cultiva numai ginduri si emotii asociate cu indeplinirea dorintelor tale.
Noi manifestam intotdeauna lucrurile la care ne gindim si in legatura cu care avem sentimente asociate.  Aceasta este o lege a Universului:(legea atractiei). Orice lucru pozitiv atrage noi lucruri pozitive, la fel cum orice lucru negativ atrage noi lucruri negative. De pilda iubirea atrage iubire. Ne-iubirea atrage si mai multa ne-iubire.
Iubirea este o energie similara cu cea a pozitivitatii, succesului, abundentei,sanatatii, banilor si pacii interioare.
Pentru a deveni mai constient de gindurile tale, supravegheaza/ti intotdeauna cuvintele rostite.In acest fel iti va fi din ce in ce mai usor sa iti dai seama ce gindesti si ce simti.In acest scop, renunta la gindurile, cuvintele  si sentimentele care nu exprima cu adevarat ceea ce iti doresti. 
Ia/ti angajamentul de a fi pozitiv si plin de iubire, indiferent de ce se intimpla in jurul tau.Reactiile tale ar trebui sa fie propria ta decizie.  Propune/ti sa iti pastrezi atitudinea pozitiva si plina de iubire indiferent de ce se va mai intimpla in continuare in viata ta.
Fii pozitiv si plin de iubire si vezi ce se intimpla in viata ta. Atunci cind iti pastrezi atitudinea pozitiva si plina de iubire indiferent de ceea ce se intimpla in viata ta, tu te umpli si mai mult de iubire. Aceasta este o forta care cucereste totul, care transforma si vindeca. Iubirea este solutia pentru toate problemele. De aceea, adopta si integreaza in viata ta cele trei actiuni:
-Renunta la sentimentele de ne-iubire.
-Gindeste/te tot timpul numai la ceea ce iti doresti.
-Adopta o atitudine pozitiva si plina de iubire indiferent de ceea ce se intimpla in viata ta.
Vei constata astfel ca devii din ce in ce mai fericit si ca viata iti ofera toate lucrurile pe care ti le/ai dorit vreodata.
TUTUROR  VA  DORESC  O  DUMINICA  FRUMOASA  CU  BUCURII  SI  ARMONIE  ALATURI  DE  CEI  DRAGI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...