https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 2 aprilie 2021

NU EXISTĂ DECÂT SPIRITUL,

 

Atât timp cât trăim pe acest pământ, noi purtăm ochelari de cal, fiind incapabili să vedem, să atingem sau să simțim magia vieții.  Și totuși, dacă dorim să ne trăim viața așa cum visăm, secretul constă în a înțelege că în numele nostru acționează mult mai multe forțe decât pot detecta simțurile noastre fizice, iar maniera prin care putem înțelege acest lucru este credința. Acesta este marele test la care suntem supuși: să înțelegem că noi suntem ființe spirituale, chiar dacă nu dispunem de dovezi fizice în acest sens; să realizăm că deși gândurile noastre sunt invizibile, ele se transformă întotdeauna în obiectele și in evenimentele din viața noastră; și să știm că suntem iubiți și protejați în permanență.

Multe școli orientale de gândire spirituală recunosc că noi interpretăm greșit fantasticele atribute fizice ale vieții, continuâd să consumăm zilnic fructul interzis.  Din păcate, doctrinele lor consideră că tot ceea ce este fizic este vinovat de problemele noastre, încurajându-ne să ne detașăm de dorințele noastre materiale, pe care le consideră sub nivelul spiritual.  În realitate, această detașare nu face decât să nege întregul nostru potențial spiritual.  La urma urmelor, nu trebuie să te gândești prea mult ca să îți dai seama că obiectele materiale sunt una cu spiritul pur, că gândurile se transformă întotdeauna în realitate și că obiectele din viața noastră nu sunt altceva decât fostele noastre gânduri. Adevărul este că nu există altceva decât spiritul. Secretul înțelegerii vieții constă în a realiza că aceasta se naște din lumea interioară magică pe care o creăm prin gândurile, convingerile și intențiile noastre, nu prin evitarea sau etichetarea obiectelor materiale, ori prin încercarea de a ne nega toate dorințele.  Ce-i drept, spiritul nu poate fi surprins de simțurile fizice.  De aceea, singura noastră șansă rămâne credința.


Vizualizează miracolele din viața ta, așteaptă-te la ele, contează pe ele și începe să manipulezi astfel magia Universului, căci acesta este scopul ei.  Cultivă-ți credința că tot ceia ce îți dorești îți va fi oferit, sau ca să reformulez, precum în gând, așa și în materie. Tu ești o ființă divină, Universul e plin de iubire, iar gândurile tale se transformă întotdeauna în realitate. Cultivă-ți credința și conștientizează faptul că așa cum te poți baza pe faptul că soarele va răsări din nou a doua zi, la fel de mult te poți baza și pe Univers că îți va îndeplini dorințele.  Indiferent dacă realizezi sau nu acest lucru, tu ești purtat chiar acum de magia Universului.  Aceasta te-a ținut întotdeauna în palma ei, te-a iubit și a conspirat în favoarea ta.  Pentru a începe să te folosești în mod deliberat de ea, tot ce trebuie sa faci este să știi acest lucru și să ai încredere în ea.

Credința înseamnă să crezi că nu ești singur, că poți obține tot ceea ce îți dorești și că poți avea acces oricând dorești la înțelepciunea infinită și la puterile incalculabile ale Universului, în orice măsură îți dorești. 

Dacă ceri un mic ajutor, îl vei primi. În mod similar, dacă ceri întreaga lume, îl vei primi. De fapt, ea chiar îți aparține deja

sursa foto: internet

Ștefan Robu 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...