https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 6 august 2016

VIATA COMUNICA CU TINE,

Puterea de a fi fericit, de a avea parte numai de lucruri bune si de tot ce avem nevoie in viata se afla in fiecare dintre noi. Aceasta putere interioara este nelimitata.
Tot ceea ce exista are o anumita frecventa de vibratie. Absolut totul! Fiecare cuvint are o astfel de frecventa, fiecare sunet, fiecare culoare, fiecare copac, animal, planta fiecare obiect material.
Elementele naturii care sint; aerul, focul, apa si pamintul, au astfel de frecvente de vibratie. Chiar si numele tau are o astfel de frecventa. Dar numele real al frecventei tale de vibratie este ceea ce simti!
Sentimentele tale atrag in viata ta toate celelalte circumstante, pe aceiasi  frecvente ca si ele.  Spre exemplu, daca te simti fericit mai multa vreme, tu atragi in viata ta persoane,circumstante si evenimente fericite.
Tu poti schimba orice aspect din viata ta prin schimbarea sentimentelor tale, dar acest proces este infinit mai usor atunci cind tot ceea ce ti se intimpla este bun si frumos!
Viata este fermecata!  In fiecare zi ti se intimpla o sumedenie de lucruri minunate, dar pentru a le sesiza trebuie sa le privesti la fel de concentrat ca atunci cind te uiti  la un film sau ceva extraordinar.
Viata comunica cu tine! Ea iti vorbeste! In viata nu exista accidente sau coincidente. Fiecare zi are propria ei frecventa de vibratie si tot ceea ce ti se intimpla are aceiasi frecventa ca si tine in momentul respectiv. Tot ceea ce vezi in fata ta; fiecare culoare, semn, persoana, obiect etc. tot ce auzi, toate circumstantele si toate evenimentele care ti se intimpla in momentul prezent vibreaza  pe aceiasi frecventa cu tine. Tu esti singurul om care poate intelege semnificatia mesajelor simbolice pe care ti le transmit evenimentele din viata ta, dar in acest scop trebuie sa incepi prin a fi atent la ele si prin a/ti pune intrebari.
Daca dorim sa vedem in jurul nostru o schimbare, trebuie sa incepem prin a ne schimba noi insine in sensul dorit.
Asa cum spuneam, nu exista accidente sau coincidente. Intreaga viata se desfasoara pe principiul sincronicitatilor, ca tot ceea ce exista are la baza o frecventa energetica. Aceasta este fizica vietii si a Universului.
Viata este fermecatoare. Exista o relatie intre iubire si fiecare dintre noi, iar aceasta este cea mai uimitoare si mai fermecatoare relatie care poate exista vreodata. In schimbul tuturor bucuriilor pe care ni le ofera viata  transmite-i lumii iubirea ta, cit de mult poti.  Cauta intotdeauna binele in orice situatie si in orice persoana. Cu cit daruiesti mai multa iubire, cu atit mai mare este fericirea care te inunda si care iti taie uneori respiratia.
Atunci cind daruiesti iubire pentru tot ceea ce primesti, forta iubirii multiplica aceasta vibratie si iti inapoiaza inca si mai multa iubire.
Iubirea poate face orice pentru tine. Tu poti descatusa forta iubirii pentru a te ajuta in orice domeniu al vietii tale. Ea va face asta pentru tine numai daca vei deveni una cu ea prin iubire, apreciere si recunostinta, avind incredere in ea si renuntind sa mai incerci sa controlezi totul in viata ta. Foloseste-ti imaginatia si gindeste/te la toate lucrurile pe care le poate face pentru tine forta iubirii. Aceasta este insasi inteligenta vietii Universului. Daca iti poti imagina inteligenta care poate crea o floare sau o celula a corpului uman, vei intelege ca nu exista intrebare la care aceasta inteligenta sa nu-ti ofere raspunsul  perfect, indiferent de situatia in care ne aflam.
Iubirea poate face orice pentru tine, dar in acest scop trebuie sa devii una cu ea, realizind astfel puterea ei in viata ta.
Descopera simplitatea in orice lucru complicat.
Descopera armonia in mijlocul discordiei.
Descopera oportunitatea in orice situatie dificila spunea marele savant Albert Einstein.
Tu esti cel care confera semnificatie vietii tale. Nimic nu este in sine bun sau rau, dar gindurile noastre il pot face sa devina astfel.
Viata care iubeste totul este o viata bogata si traita intens, care isi extinde incontinuu frumusetea si puterea.
Tu poti influenta intreaga lume prin puterea ta, caci ai foarte multa iubire de oferit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...