https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 30 octombrie 2019

IUBEȘTI CU ADEVĂRAT?

Este imposibil să fii rănit atunci când iubești cu adevărat. Acest lucru pur și simplu nu se poate întâmpla. Atunci când iubești, te simți cu automat bine, ba exaltat și fericit. De fapt, nici o altă emoție nu se poate compara cu această stare de bine. Atunci când iubești în permanență și pe toată lumea, trăiești automat o stare generală de bunăstare, ca și cum totul ar fi în regulă, ca și cum toți oamenii ar fi minunați așa cum sunt.
Aceasta este perspectiva asupra lumii atunci când iubești.
Dimpotrivă, atunci când urăști, întreaga lume îți apare într-o lumină distorsionată, urâtă și agresivă. De aceea, nimic nu este mai sublim decât să înveți acest mic secret al iubirii.

Atunci când înțelegi conceptul de iubire ți se dezvăluie puterea din spatele acestuia, care este mai mare, este cea mai puternică din Univers.
Desigur, ea nu are nimic de a face cu ceea ce ai crezut până acum că este iubirea. De fapt, definiția ei este chiar sinele tău, care echivalează cu Dumnezeu. Într-adevăr, Dumnezeu este iubire și atotputernic. De aceea, cine are acces la iubire divină are acces inclusiv la atotputerea lui Dumnezeu. Un om care nu dispune  de nici o altă armă decât iubirea poate ține piept lumii întregi; atât de mare este puterea iubirii!

Mai mult decât atât, iubirea permite accesul nu doar la întreaga putere a Universului, ci și la întreaga fericire și cunoaștere a acestuia. Amplificarea capacității de a iubi poate fi obținută numai prin practicarea iubirii.
Atunci când îi oferi iubire unui copil, această iubire se amplifică automat în el, și astfel îl condiționezi să ducă o viață mult mai fericită. Dacă dorești să îi oferi iubire, trebuie să știi mai întâi de toate ce este iubirea, să ți-o cultivi și să devii capabil să iubești.

Cu cât iubești mai mult, cu atât mai ușoară devine practicarea iubirii. Cu cât capacitatea de a iubi devine tot mai mare, cu atât mai mult se manifestă armonia universală în viața ta, inclusiv prin abundență, frumusețe și fericire. Iubirea reprezintă începutul unui ciclu ascendent care nu se mai încheie niciodată.Dacă dorești să fii iubit, cea mai sigură cale constă în a începe prin a iubi tu însuți. De fapt, aceasta este singura cale, întru-cât tot ceea ce oferim noi se întoarce întotdeauna la noi.


sursa foto: internet
stefan robu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...