https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 13 iulie 2016

MAGIA VIETII,

Dovezile referitoare la magia vietii exista pretutindeni in jurul nostru. Pentru a te convinge, incepe intotdeauna cu analiza propriei tale vieti. 
Devino martorul miracolului gindurilor tale si realizeaza faptul ca pentru a gindi, pentru a respira, pentru a te misca, pentru a vorbi, pentru a cinta si a dansa, tu trebuie sa fii o fiinta spirituala infinit mai puternica, mai profunda si mai plina de resurse decit ti-ai dat vreodata seama pina acum.
Iesi in natura si observa gratia acesteia lipsita de orice efort, frumusetea si abundenta ei, care reflecta din plin acasta magie.
De fapt, natura reprezinta un miracol continuu, o revarsare de abundenta fara egal, usor de sesizat prin contemplarea varietatii nesfirsite a ecosistemului  ei, a nenumaratelor flori sau  a  pasarilor care zboara pe cer fara sa para ca depun  nici cel mai mic efort..
Splendoarea fiecarui rasarit de soare si reactia lumii fizice care se trezeste si prinde viata in fata lui nu reprezinta altceva decit un act de magie pura. Credinta in Univers este sinonima cu credinta in magie, dar daca vei intelege ca Universul are capacitatea nesfirsita de a le darui tuturor tot ceea ce cer, aceasta magie ti se va parea dintr-odata infinit mai putin misterioasa si mai prietenoasa, mai sigura si chiar mai previzibila, astfel incit aproape ca nu o vei mai putea considera o magie autentica, ci mai degraba o lege a naturii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...