https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 iunie 2016

PUTEREA DE A TE SIMTI BINE ACUM,

Pe acest tarim non-fizic, noi nu folosim cuvinte pentru ca nu avem nevoie de exprimare. Limbajul nostru de exprimare non-fizica este vibrational, iar comunitatile sau familiile noastre se aleg dupa criteriul scopurilor comune.
Cu alte cuvinte, emitem vibrational ceea ce sintem, iar cei cu ginduri asemanatoare se alatura noua.  Asta este de asemenea valabil si pentru lumea noastra fizica, desi multi dintre noi am uitat ca este asa. Sintem fiinte iubite si binecuvintate si am venit in aceasta realitate pentru a crea cu bucurie. Adevarata cunoastere vine din experienta proprie.Chiar daca sintem culegatori inversunati de experiente si cunoasteri, viata noastra nu se limiteaza la atit- ai nevoie de impliniri, satisfactii si bucurii.
Viata noastra este expresia continua a ceea ce sintem cu adevarat. Tu esti creatorul propriei tale realitati iar fundamentul vietii tale este libertatea absoluta. Te/ai nascut cu o cunoastere instinctiva, astfel incit sa/ti poti crea propria realitate. In inima ta traieste convingerea ca tu esti creatorul experientei tale de viata, ca libertatea absoluta este fundamentul adevaratei tale experiente, si ca pina la urma, creatia experientei tale de viata depinde intru totul de tine.Odata ce te/ai  realiniat la puterile vesnice si legile universale si la adevarata ta sursa, atunci bucuria creatiei, dincolo de descrierea fizica, te asteapta, pentru ca tu esti creatorul experientelor proprii, si vei descoperi o satisfactie foarte mare in a/ti conduce constient destinul.
Prin alegerea constienta a directiei in care sa/ti indrepti gindurile, te poti conecta permanent la sursa de energie, la d/zeu, la fericire si la tot ce consideri a fi bun.
Starea de bine absolut sta la baza universului. Starea de bine este fundamentul universului, a tot  ce este, ea circula spre tine si prin tine.  Trebuie doar sa o accepti.Indreaptati atentia asupra experientelor implinite si asupra tuturor lucrurilor placute din viata ta; bucurate de circumstante si evenimente, traieste experientele creative  extraordinare pe care le oferi altora, fara nici un motiv decit acela deosebit de important de a te implini, satisface si multumi, daruieste in fiecare clipa fericire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...