https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 4 iunie 2021

CREATIVITATEA NOASTRĂ,

Poți cunoaște instantaneu totul, să te pui la unison cu darurile primite de tine din cer, cu scopul de a-ți îmbunătăți viața, de a introduce în ea schimbările necesare și de a-ți trăi visele, lucru care - din fericire - rămâne posibil chiar și în această societate extrem de primitivă din punct de vedere spiritual în care trăim.  Creativitatea, puntea noastră de legătură cu mintea divină.  Gândirea creatoare derivă din capacitatea noastră de a ne suspenda gândirea rațională și de a ne scufunda direct în inteligența divină. Cu toții suntem ființe  profund creatoare, dar cel mai adesea nu permitem manifestarea creativității noastre din cauza convingerilor limitatoare pe care le avem.  Metaforic vorbind, creativitatea poate fi comparată cu procesul de naștere: într-o singură clipă se naște ceva ce nu a mai existat până atunci, adăugându-se astfel la mintea divină.  De îndată ce lucrul respectiv sa născut însă, toți ceilalți avem acces la el.

Viața înseamnă mai mult decât să acumulezi bani și averi. Crede în tine și vei vedea cât de fericit și de liber te-ai născut să fii.  Știu că sună puțin c-am exaltat, dar mesajul era succint, puternic. Creativitatea nu este altceva decât o dovadă fizică în plus a faptului că noi existăm inclusiv în alte dimensiuni decât în cea fizică, putând extrage din acestea intuiții, înțelegeri și soluții care ne pot ajuta să ne continuăm mai confortabil aventura în această viață.

Un alt exemplu al conexiunii interioare cu sinele nostru superior sunt nesfârșitele transmisii din alte lumi pe c are le primesc unii oameni.  Este vorba despre oameni care își pot auto induce(de regulă la voință) o stare de transă, în timpul căreia un alt aspect al ființei lor(uneori chiar o altă personalitate) preia controlul asupra lor.

Creativitatea nu este altceva decât o dovadă fizică în plus a faptului că noi existăm inclusiv în alte dimensiuni decât în cea fizică, putând extrage din aceste intuiții, înțelegeri și soluții care ne pot ajuta să ne continuăm mai confortabil aventura în această viață. Mai mult, eu cred chiar că noi participăm efectiv și continuu la acest proces de comunicare, în fiecare zi a vieții noastre, nu neapărat cu altă personalitate, cât cu acel aspect mai vast al ființei noastre de la care provin intuițiile și instinctele noastre. Ținând cont că suntem cu toții creaturi fizice, iar gândurile nu pot fi produsul creierelor noastre, singura concluzie logică ar fi că fiecare gând al nostru ne este transmis într-o măsură mai mare sau mai mică de sinele nostru superior, fiind repetat de eul nostru fizic.  Ideile care ne trec prin minte nu sunt formulate de corpul nostru fizic, care nu este decât un instrument mecanic, un fel de aparat de înregistrare și redare. Privind lucrurile din această perspectivă, , noi suntem cu toții canale ale unor transmisii provenite din alte lumi, pe care corpul nostru fizic le traduce în dimensiunea noastră fizică.  O dată în plus, acest lucru nu ar fi posibil dacă nu am avea o conexiune divină cu infinitatea.

Simplul fapt că acestea provin dintr-o sursă exterioară lumii, nu înseamnă automat că toate sunt corecte și utile.  Fii propriul tău moderator și filtrează toate informațiile primite din afară, indiferent de sursa lor. Logica nu este singurul instrument pe care îl putem folosi pentru a face față sarcinilor și provocărilor cu care ne confruntăm. Dacă ne vom folosi, pe lângă ea, și de intuițiile impulsurile și instinctele noastre, respectiv de creativitatea și de sentimentele noastre intuitive, aceste veritabile daruri primite de la mintea divină, noi vom putea face față mai ușor acestor provocări, ne vom liniști stările de anxietate și vom manifesta viziuni și revelații care nu au mai existat vreodată până la noi.

Dacă vom lăsa garda jos și dacă ne vom folosi de aceste daruri, noi vom ajunge să percepem viața dintr-o perspectivă infinit mai vastă și mai completă decât ar putea face vreodată creierul nostru logic.

sursa foto: internet

Ștefan Robu
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...