https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 22 septembrie 2017

Urmează-ți inima,

Este asta ceea ce vreau să fac cu adevărat? Întotdeauna știi când inima participă la o dorință de a ta. Atunci când participă și inima, ai multă energie și entuziasm. Abia aștepți să înceapă ziua și să vezi ce oportunități îți aduce. Atitudinea ta generală este una pozitivă și plină de speranță. În schimb când inima nu participă, îți lipsește energia și motivația. Descoperi că ești lent, plictisit și chiar fără chef de viață.  Obstacolele te apasă greu. Dispoziția ta generală este, în cel mai bun caz una neutră și în cel mai rău caz, negativă.Dacă te uiți la cele două situații, nu poți să nu te întrebi: de ce nu își urmează toată lumea inima? Majoritatea dintre noi detestă  să-și asume riscuri, pentru că nu vor să-și pericliteze starea de siguranță pe care o au, iar cealaltă majoritate nu sunt încurajați și sprijiniți să-și îndeplinească menirea sau propriile nevoi. Creativitatea este privită drept ceva interesant, dar fără posibilitatea de a asigura cele necesare trailui. 

Fiecare persoană este unică în creativitatea sa.. Fiecare are potențialul de a se individualiza și de a-și îndeplini potențialul creativ. Asta înseamnă, firește, că viața lui nu va semăna cu a altcuiva.
Puțini oameni se nasc cu dorința creatoare de a-și exprima talentul unic, indiferent de consecințe. Majoritate oamenilor învață să capituleze. Uneori trebuie să ajungem la fundul sacului, ca să ne dăm seama că am luat-o pe un drum greșit. În cele din urmă, trădarea de sine duce la trezire. Deci, nu trebuie să ne plângem trecutul. Putem să învățăm din lecțiile pe care ni le dă. Fii recunoscător trecutului, că ți-a arătat ce nu dă rezultate.  Acum, te poți trăda pe tine însuți, doar dacă o faci fiind conștient. Vei ști că îți cedezi puterea și o vei face în cunoștință de cauză.
Dar acum că ai fost avertizat, mă îndoiesc, totuși, că vei fi atât de nesăbuit încât să cedezi în mod conștient.

A venit vremea să te respecți pe tine și să-ți îndeplinești menirea de pe acest pământ.
Dă-ți putere, folosește-ți discernământul și luptă pentru ceea ce-ți dorești. Nu te mulțumi cu puțin.
Acum e timpul să fii tu însuți, și nu acea persoană pe care și-o doresc ceilalți.  Fă-ți relații noi care îți sprijină libertatea creatoare, individualitatea și realizarea de sine.
Găsește-ți o nouă familie spirituală, care te va ajuta să renaști.

A venit timpul să înțelegem că dorința este fundamentul vieții, fără dorință, nu există energie, motivație, experiență. Dorința pune lumea în mișcare, face ca inima să bată, te ajută să-ți îndeplinești menirea.
Sarcina ta, ca om, nu este de a respinge ceea ce ești sau de a-ți nega energia, ci de a fi tu însuți și de a-ți dirija energia într-un mod care să ducă la împlinire.
O viață trăită pe deplin, nu este seacă și plictisitoare este minunată și interesantă.

Ce fel de viață îți dorești? Vrei să fii unit cu energia dorinței și să participi la procesul de creație? Sau vrei să-ți respingi toate dorințele și să-ți faci doar datoria? Vrei împlinire, sau sacrificiu? De tine depinde, este alegerea ta. Oamenii se deconectează complet de dorințele lor. Nu știu ce vor. Dacă îi întrebi: ”este asta cu adevărat ceea ce îți dorești cu adevarat”?, habar nu au ce să-ți răspundă.
Știu ce vor ceilalți de la ei, dar nu și ei înșiși. 
Nu te mira dacă ești unul dintre ei. Întreabă-te: Ce-mi place cel mai mult? Ce îmi aduce bucurie și plăcere? Urmează-ți inima,sau urmează-ți fericirea este cel mai bine.

Atunci când începi să te respecți pe tine însuți și energia universului te va susține, vei trăi cu bucurie și în abundență. Nu te poate susține cu adevărat, atâta vreme cât trăiești în sacrificiu și negare. Oamenii trebuie să trăiască întru bucurie și împlinire. Sacrificăm destul de multă energie prin faptul că ne opunem vieții. Nu te mai opune, iar energia va fi eliberată pentru a te duce mai departe. Nu-ți mai refuza iubirea și acceptarea. Fii generos cu tine însuți și găsește plăcere în faptul că îți oferi ceea ce-ți trebuie. Fă-o, și bucură-te. Treptat, vei începe să vezi rezultatele. 
Te vei simți mai bine cu tine însuți și cu ceilalți, vei fi fericit și împlinit. Vei înțelege că a avea grijă de tine te înalță și le aduce celorlalți bucurie și energie.
Cu cât te onorezi mai mult, cu atât  bucuriile vieții tale va curge cu mai multă forță. Te vei îndrepta cu mai multă pasiune spre împlinire. Vei rămâne concentrat asupra obiectivelor tale și le vei putea împlini.  Vei avea abundență în toate domeniile vieții.


sursa foto: internet
ștefan robu



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...