https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

luni, 16 mai 2016

DESTINUL TAU, O VIATA MINUNATA,

Destinul tau e sa te bucuri de tot ce iubesti si de tot ce iti doresti, sa realizezi tot ceea ce iti propui sa realizezi.
Atunci cind te trezesti dimineata, tu trebuie sa te simti plin de entuziasm, stiind ca ziua iti va aduce nenumarate realizari. Este destinul tau sa rizi sa fii plin de bucurie, sa te simti bine in pielea ta si sa stii ca fiinta ta este nepretuita.
De buna seama, te vei confrunta si cu incercari,caci rolul acestora este sa te ajute sa te maturizezi, dar este destinul tau sa stii cum sa le faci fata si cum sa le depasesti. Este destinul tau sa fii victorios, este destinul tau sa fii fericit, este destinul tau sa duci o viata minunata.
Tu nu te/ai nascut pentru ca viata ta sa fie o lupta continua. Nu te/ai nascut ca momentele de bucurie si fericire sa fie putine si rare.
Tu te/ai nascut ca sa experimentezi viata, sa ai tot ceea ce iti doresti si sa te bucuri in permanenta de bucurie, de sanatate, de vitalitate, de entuziasm si de iubire- pentru ca asta inseamna sa duci o viata minunata!
Viata viselor tale, tot ceea ce ti/ai  dori sa faci, sa fii sau sa ai, a fost intotdeauna mai aproape de tine decit iti imaginezi, caci puterea de a realiza orice iti doresti se afla in interiorul tau!
Viata este mult mai usoara decit iti imaginezi, iar daca vei intelege cum functioneaza ea si cit de mare este puterea dinlauntrul tau, vei experimenta magia vietii traite la apogeu, si astfel,  viata ta va deveni uimitoare!
**Exista o putere suprema si o forta absoluta care penetreaza si guverneaza intregul Univers fara limite, iar tu faci parte integranta din aceasta putere.**

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...